Evenemang
DISCOVER NEWS UPDATE

Vilsta Marknad
Varje år arrangerar Eskilstuna Idrottsklubb i samarbete med Vilsta Sporthotell, Vilsta Marknad. Arrangemanget pågår under två dagar och lockar tusentals besökare.

Drygt hundratalet knallar med ett brett utbud, tivoli, restaurangtält, familjeunderhållning och pubkvällar vilket gör marknaden till ett av Eskilstunas populäraste arrangemang under sommaren.

Midsommar
Vilsta har det perfekta läget för midsommarfirande för alla generationer. Här arrangeras underhållning, lotterier och barntivoli. Självklart har vi dans runt midsommarstången och på kvällen spelar dansbanden upp. Det är lätt att ta sig hit för alla.

Vi fixar barnkalaset!
Vi erbjuder 5-kamp till alla barn!
I 5-kampen ingår, pannkakor med sylt och grädde alternativt hamburgare och strips. Till efterrätt glass med strössel. Välkomna att boka på tel 016-513080! (minst 6 barn per kalas)

Valborgsmässofirande
Traditionsenlig valborgsmässoafton firas i Vilsta framför Raststugan med vårtal, allmänna sången, brasa, lotterier, varm korv och barntivoli. Kvällen avslutas med ett sprakande fyrverkeri från Vilstabackens topp.

Fordonsträffar
Varje torsdagskväll under juni, juli och augusti arrangerar LIONS i samarbete med Vilsta Sporthotell fordonsträffar framför SportCaféet i Vilsta. Här samlas ägare av både veteranbilar och nyare bilar för att visa upp sina ögonstenar.

Kattutställning
I början på september arrangerar Mellansvenska Kattklubben den årliga kattutställningen. Domare från hela Europa finns på plats för att bedöma olika kattraser.